Tillväxtverket

Sweden Demo Day

Sweden Demo Day är en renodlad mötesplats för företag och investerare. Alla företag som deltar i Startup Sweden får träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala startups: Sweden Demo Day. Dagen är kostnadsfri och öppen för startups från hela Sverige.

Vy över massor av människor på Demoday 2017.

Sweden Demo Day 2019

Sweden Demo Day arrangeras 4 april på Stockholmsmässan. Årets demodag blir större än någonsin och vi har en hel del fantastiska partners som är med och bidrar för att få till ett event för 3000 - 4000 personer. Tillsammans med regionala ekosystemet av inkubatorer och science parks siktar vi på att få in över 600 utställande tech-bolag, cirka 400 investerare från änglar till riskkapitalbolag, nationella och internationella. Förutom det bjuder vi in storbolag och myndigheter som vill träffa drivna innovativa entreprenörer.

Anmäl dig NU till Sweden Demo Daylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sweden Demo Day 2017

Sweden Demo Day 2017 arrangerades den 12 december på Münchenbryggeriet i Stockholm. Över 600 entreprenörer var på plats och en rad av de största och mest namnkunniga investerarna. Vinnare av Best in Show på Sweden Demo Day blev Startup Sweden bolaget Foodloopz som skapar en marknadsplats för försäljning av mat för att minska matsvinn.

Sweden Demo Day 2016

Sweden Demo Day 2016 arrangerades den 14 december på Münchenbryggeriet i Stockholm. Över 2 100 personer var anmälda, varav 839 startups och 316 kända investerare såsom EQT Ventures, Northzone och Industrifonden. Huvudsponsorer var Tillväxtverket, Internetstiftelsen i Sverige och Danske Bank. Filmen är cirka 2 minuter lång.Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.