Tillväxtverket
Medarbetare från Tillväxtverket står runt ett bord

Jobba med IT

På Tillväxtverket har du möjlighet att utvecklas i ditt yrke, i samspel med professionella och engagerade medarbetare och chefer. Vi ser teamarbete och att nyttja medarbetares alla kompetenser som viktiga framgångsfaktorer.

På IT-enheten jobbar vi agilt tillsammans med andra enheter i tvärfunktionella team för att skapa kraft i organisationen och lösa våra uppdrag tillsammans. Vi bygger egna verksamhetsnära applikationer, köper färdiga standardlösningar och samverkar tätt med våra leverantörer av system och drift. Vi arbetar för att ständing förbättra både organisationen, vårt arbetssätt och våra system. Vi skapar smart samarbete!

Möt några av våra medarbetare

Henrik Storm Dyrssen

Otto Ramirez

Otto är gruppchef för enheten IT förvaltning och support.

Zeth Kristiansson

Zeth Kristiansson

Zeth är samordnare för intern effektivisering och digital omställning.

Här kan du påverka din och Sveriges framtid

Tillväxtverket har cirka 1 300 medarbetare på nio orter, från Arjeplog i norr till Malmö i söder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Som medarbetar på Tillväxtverket bidrar du till hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i alla delar av Sverige.

Tillväxtverket erbjuder ett digitalt arbetssätt med möjlighet att arbeta hemifrån. Vi tillämpar flextid, har två friskvårdstimmar i veckan och som medarbetare erbjuds du ett friskvårdsbidrag på 4 000 kronor per år

Medarbetare vid ett bord

Lediga jobb

Se vilka tjänster vi söker just nu.

Två personer står och pratar vid ett bord

Medarbetare behöver bra förmåner

Det erbjuder vi dig som anställd.

Är du vår nästa medarbetare inom IT?

Vi söker vi alltid efter IT-kompetens som vill utvecklas och bidra till att våra system och tjänster blir bättre. Är du intresserad av att veta mer om hur det är att jobba med IT på Tillväxtverket? Kontakta Jen Scheffel, fornamn.efternamn@tillvaxtverket.se